2024-05-12
因为要宴请一枱同事食自助餐,希望尽善尽美,千挑万选选了荟景。荟景地点方便,餐厅楼底高环境宽敞,取餐区与座位完美分开,而且座距离感好好,坐得好舒服。网上订位十分方便,用餐前一天有讯息提示。当晚提早到达,接待处的姐姐好礼貌叫我地坐坐等等,差唔多时间就安排我地入座。走了一转,食物摆放整齐,摆盘用心,款式多,所以好吸引。🦐🦞🦀🐚海鲜区款式好多又靓,见到好多大大只红彤彤既龙虾和钳,已经流口水。试下味道,肉质弹牙又有膏,无雪味,蟹钳啖啖肉,正!必食必食!🩷食到最后见仍见补货,好有态度既餐厅♡即开生蚝 ,仲要一路开 一路已经准备一大盘俾你去攞,唔需要排长龙,安排好好。不过,唔知系咪季节问题,生蚝虽然新鲜但比较瘦,唔够肥美。因为无限量供应,所以都忍不住食左8只。💓💋刺身有5款,有比较少有既带子🥰,5款都试左,好新鲜。寿司款式琳琅满目,摆盘靓,好吸引。熟食区, 我就没有点试,已经好饱。印度薄饼,即场煎起,配咖哩好香,怕太饱都忍唔住扫左一块落肚。甜品区,安排太好。因为我比较喜欢顺次序食野,所以甜品都系到最后先食。好多时到最后,甜品区已经俾其他人扫晒或者扫荡到不似预期,但荟景安排员工于甜品区帮你切饼,所以
网上订位十分方便,用餐前一天有讯息提示。
当晚提早到达,接待处的姐姐好礼貌叫我地坐坐等等,
差唔多时间就安排我地入座。
走了一转,食物摆放整齐,摆盘用心,款式多,所以好吸引。
食到最后见仍见补货,好有态度既餐厅♡
刺身有5款,有比较少有既带子🥰,5款都试左,好新鲜。
寿司款式琳琅满目,摆盘靓,好吸引。
熟食区, 我就没有点试,已经好饱。
甜品区,安排太好。因为我比较喜欢顺次序食野,所以甜品都系到最后先食。好多时到最后,甜品区已经俾其他人扫晒或者扫荡到不似预期,但荟景安排员工于甜品区帮你切饼,所以蛋糕都仍然干干净净,优雅放在你碟上,而且供应十足。
甜品款式都好多,虽然不是全部都好好食,但质素绝对系合格。
饮品方便,都系好多选择,而且仲有红白酒、各种汽水、橙汁、柠檬茶……
近年既自助餐黎讲,荟景质素确实不错。
👍💯
❤️🩷🧡有一样十分难得既系 全晚 我接触过既员工,服务态度都系十分好,说话既语气都十分有礼貌,好难得。
希望荟景会好好珍惜呢班员工😍有时餐饮服务真系好重要。🫶
环境舒服,坐得舒服,取餐舒适,食物款式多,
服务又好,价格合理,真心唔想同人分享😆😆
费事搞到人山人海😂😂🤣
难得 有好好既餐厅一定会让人念念不忘。
我已经又订了下个星期再叹一回😍🥰🫡