2017-11-10
最近经常网上见到有呢间四川菜既推介, 好似好吸引! 即刻揾日收工黎试试先!星期三既晚上7点半去到揾位, 要大约等半小时左右。但佢既侍应态度都几麻麻, 明明系佢部拎位机坏左, 都要发我脾气咁。入到去既侍应有礼貌好多!装潢都唔错, 几有中国既特色。 可惜我系坐圆枱, 唔系几舒服。卡位应该好坐好多。叫左杯豆浆准备解辣, 非常清甜, 都几滑!见咁多篇食评都大大力推荐四川凉粉, 咁即刻叫碟黎试下先!卖相几好, 份量亦适中 (2-3人份量)。凉粉好滑, 配料都好好食! 但唔食得辣既朋友应该会觉得呢碟好辣!我就觉得味道几正宗炒高丽菜...呢个真系大失所望。系我食过呢味菜最难食既一次。味道唔辣唔酸唔咸, 偏甜味多D... 唔够味一D都唔正宗, 而且菜亦都好硬。 不合格!辣子鸡。呢样都系见好多食评有推介但....都系好唔正宗好香既香味, 但食落口辣既程度系0 =.="炸得好香, 不过都系偏甜。 喜欢食辣既我有点失望水煮毛血旺。 入面有鱿鱼、金钱肚、火腿、薯粉、猪红金钱肚好硬 其他都OK薯粉好入味, 最好食系佢!辣度都系一般2个人叫左4样菜, 岩岩好性价比麻麻。算系几唔正宗既四川菜坊间有大把比佢正宗又好食
星期三既晚上7点半去到揾位, 要大约等半小时左右。
入到去既侍应有礼貌好多!
叫左杯豆浆准备解辣, 非常清甜, 都几滑!
见咁多篇食评都大大力推荐四川凉粉, 咁即刻叫碟黎试下先!
卖相几好, 份量亦适中 (2-3人份量)。
我就觉得味道几正宗
炒高丽菜...
呢个真系大失所望。系我食过呢味菜最难食既一次。
味道唔辣唔酸唔咸, 偏甜味多D... 唔够味
一D都唔正宗, 而且菜亦都好硬。 不合格!
辣子鸡。呢样都系见好多食评有推介
但....都系好唔正宗
好香既香味, 但食落口辣既程度系0 =.="
炸得好香, 不过都系偏甜。 喜欢食辣既我有点失望
水煮毛血旺。 入面有鱿鱼、金钱肚、火腿、薯粉、猪红
金钱肚好硬 其他都OK
薯粉好入味, 最好食系佢!
辣度都系一般
2个人叫左4样菜, 岩岩好
性价比麻麻。算系几唔正宗既四川菜
坊间有大把比佢正宗又好食既四川菜, 而且平过佢。
下次应该唔会再黎。