餐厅: 壹.01
资讯:

2024-09-07 223 浏览
今日同朋友放工喺观塘食嘢,朋友带咗我去工业区 嘅一间台式小店食晚餐, 呢间小店好方便地铁站行几分钟就到, 价钱仲好实惠❤️。我哋叫咗个熔岩蛋之恋(拉丝芝士火腿蛋饼), 脆炸鲜奶卷古早芋泥二文治, 特盛紫菜牛肉便当 我不是章鱼烧同 两杯黑糖珍珠鲜奶。熔岩蛋之恋:皮薄馅多, 蛋饼外皮包住拉丝芝士同酱汁加上咸香嘅火腿 配搭得好完美, 层次丰富。古早二文治:佢系芋泥卷同鲜奶卷组合, 鲜奶卷外皮炸得香脆, 包住浓郁嘅流心鲜奶, 一咬落去就爆浆 好正👍, 芋泥卷啖啖芋香,口感丰富。明太子 我不是章鱼烧: 佢真系唔系章鱼烧嚟㗎😂, 弹牙好味,面头再加上明太子酱倍感滋味。特盛紫菜牛肉便当:呢个便当好有惊喜, 未试过牛肉便当啲𩠌多𠮶啲饭😂, 嫩滑嘅牛肉 加上好几款嘅配菜 ,面头再加上满满嘅香葱同紫菜, 超超超丰富食得好满足❤️
熔岩蛋之恋:
古早二文治: