2006-07-03 4 浏览
昨晚一行八人订了7:30pm,唔知系咪星期日既原故,去到已经差不多满座,好彩有订位。BBQ食物味道不错,款式又多,值得推介有烧猪颈肉、栗米、烤鸡(有少少辣,但一定要试)、矮瓜、羊仔肉、牛扒、翠肉瓜、金沙骨、猪仔脾、烧鱿鱼须、多春鱼(唔腥,仲好好食) ,但烧鸡翼同粟米肠就唔系好得,鸡翼无味,粟米肠既味又怪怪地,基本上我地唔洗出去攞嘢食都有waiter问你要唔要D烧物,好方便,出面有salad、寿司、热盘,甜品有芒果蛋糕、fruit tart、啫喱、雪糕有红豆、云呢拿、朱古力及士多啤梨味、生果有西瓜、木瓜、菠萝,但就唔系好甜。职员态度有礼,而且现场有band同你唱歌,气氛不错!!Dinner buffet: $98 per head + 10% service chargeAfter 9:30 pm: $68 per head + 10% service charge