2024-07-29
漁火海鮮刺身火鍋地址: 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場8樓電話: =====================身邊好多朋友仔病,出入冷氣地方,溫度一時出猛太陽曬到熱暈,轉頭又落雨!淋濕再進入冷氣室內就會感冒啦!約朋友來個瘋狂飲飲食食😛打邊爐炸椒鹽九肚魚,魚綿綿的,炸起外脆湯底我地要了個$228 花膠響螺燉赤肉,真材實料,阿媽煲老火湯一樣,肉甜手打丸4款,有墨魚,蝦,豬肉同牛肉,都是鮮海鮮要了蜆,大隻厚肉,蟶子滾十來秒食物,肉質緊繳彈牙蔬菜拼同即炸響鈴,沉一秒吸湯即刻食得。小不了一碟手切牛 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 竹遮茅根水,微甜清熱氣。
地址: 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場8樓
電話:
=====================
約朋友來個瘋狂飲飲食食😛打邊爐
炸椒鹽九肚魚,魚綿綿的,炸起外脆
手打丸4款,有墨魚,蝦,豬肉同牛肉,都是鮮
海鮮要了蜆,大隻厚肉,蟶子滾十來秒食物,肉質緊繳彈牙
蔬菜拼同即炸響鈴,沉一秒吸湯即刻食得。
小不了一碟手切牛
竹遮茅根水,微甜清熱氣。