2024-01-01
之前朋友话食过呢间系最好食嘅自助餐 所以就黎试下 真系好正🤤🤤最正我觉得系啲刺身🤤🤤 拖罗虽然系有少少筋 不过都真系入口就融化咁济 😋 带子成块扒咁厚🤤三文鱼籽任不😋仲有三文鱼 油甘鱼 甜虾 海胆𠮶啲全部都好正 好新鲜🤤🤤 食完一次真系要再encore个虾都好唔错 好新鲜 爽口👍 不过我觉得长脚蟹就冇今特别 有少少咸除左刺身 第二样必食一定系芝士烧龙虾!😍 你要嘅时候职员先会即刻烧 啲芝士烧融左超香🤤 龙虾肉好爽弹 鲜甜 仲有只蟹钳剥好埋 又系食完会想encore 嘅🥰热盘我地食左羊架 牛扒呢啲肉类都好好食 个羊同牛都好嫩👍👍 清酒煮蚬啲蚬都好肥美👍 虾球好爽口 👍 片皮鸭都唔错仲有个灌汤饺系送嘅 个汤几好饮 仲有只鲍鱼添㗎🤩🤩 不过就搞到好饱甜点都好赞👍👍 雪糕我地试左芝麻 奶茶 柑橘sorbet 粟子 朱古力同埋Rum sorbet 我个人觉得芝麻最好食 一食落去真系wow 一声! 超浓嘅芝麻味🤤 其次就系柑橘sorbet 酸酸地超refreshing👍 之后排名就奶茶 > Rum sorbet > 粟子 > 朱古力 朱古力系好浓系纯粹我麻麻地朱古力葡挞都好
葡挞都好食 个皮超松👍 个蛋都好香
仲有食左个peacon pie 都好食👍👍 有啲nuts 咁口感丰富一啲
𠮶度环境超级靓👍 成间餐厅都系落地玻璃可以望到出面 我地5:30开始食 可以睇埋日落🥰🥰 座位都阔落 舒服
侍应收碟都收得好快
味道❤️❤️❤️❤️💔