2023-06-26 69 浏览
-丰信饺子店🍽️-椰子海带鲜鸡猪骨浓汤配饺子汤饺就建议可以唔叫d咁重口味先饮到个汤既鲜甜😉今次叫左芫荽鲜肉同紫甘蓝粟米🥟芫荽控必点啦佢毫不吝啬咁落芫荽劲香🤣睇个名紫甘蓝好特别未试过配饺子但佢味道冇芫荽咁强烈只会食到荽既甜味👍-煎饺煎饺就一定要有芝士粟米鲜肉啦!因为入面芝士🧀️煎到溶哂拉cheese劲香😋另外咖哩呢d咁重口味都一定要配煎先发挥到🤣-凉拌海蜇 $22海蜇🪼劲爽脆咬落系卜卜声😂钟意食辣既朋友我建议加一pat辣椒油捞埋劲好食😍-菊花蜜/柑桔蜜 $10原本系叫青柠蜜谂住酸酸甜甜消下济点知俾错左菊花蜜🤣不过仲好食左咁多煎饺饮完菊花蜜觉得冇咁热气😂-🌟评分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 太子汝州街17号地下A号舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_太子#foodieluveat_港式#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相机食先 #吃货 #
丰信饺子店🍽️

#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_太子
#foodieluveat_港式
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相机食先 #吃货 #食好西 #饺子 #港式饺子 #丰信饺子店 #太子 #太子美食