2023-08-18
家后一直以黎都系我嘅爱店,洋葱猪肉🥟食极唔厌🥹🥹太好食了 recommend!!!🐖🥟煎洋葱猪肉饺 - $42正到喊(´༎ຶོρ༎ຶོ`)—>literally me after eating every bite依个combination唔系度度都食到,加左洋葱完全upgrade咗平平无奇嘅猪肉🆙📈热辣辣脆卜卜嘅饺皮accompanied with 入边啲汁 is heaven🥹去𠮶度永远必嗌❤️🔥评分: 100/10 ⠀⠀⠀⠀😝🎂开心果巴斯克芝士蛋糕 - $33soft n creamy 正常发挥抵食!Worth a try评分:8/10 ⠀⠀⠀⠀🥟💚芫荽猪肉饺韭菜猪肉饺 - $40芫荽fans here you go😝好足料嘅芫荽猪肉饺子韭菜is also jeng af两只好足料好新鲜🥹惊热气不妨试试水煮嘅汤饺子粉葛汤好清甜💏评分: 8/10 ⠀⠀⠀⠀🍙日式饭团 - $16好正🥹啲调过味嘅饭捞埋啲菇s 同猪肉粒=饭团天花板🥂评分: 8/10 ⠀⠀p.s. 煎洋葱猪肉饺is a must😚😚如果口渴可以嗌杯豆浆🥛—> my 必点s everytime♾️⠀⠀📍 家后 (深水
🐖🥟煎洋葱猪肉饺 - $42
🍙日式饭团 - $16
好正🥹啲调过味嘅饭捞埋啲菇s 同猪肉粒=饭团天花板🥂
评分: 8/10
⠀⠀
📍 家后 (深水埗)
深水埗基隆街211号地舖
#酸姐の觅食日记 #酸姐食尽深水埗 #饺子 #家后