今日经过女人街见到呢间嘢,第一次见到餐厅系专卖淘宝成日见到𠮶种粉,变到成条街得呢间嘢冇乜人排队,所以入去试吓。点知真系好伏!1.环境:超级无敌污糟,啲枱冇人抹枱,上一手食剩嘅嘢全部喺张枱,叫我哋坐低⋯以为佢会抹吓,最后都系冇。仲要成地都系垃圾,好恐怖!2.服务:好得人惊,服务极之差!唔系冇服务咁简单,系极之冇礼貌,好恐怖!如果唔系朋友想食,我应该拍枱走人!首先,唔抹枱,叫咗10分钟都唔俾餐单我哋,间铺冇乜人,唔忙,咁都可以懒到咁。到我哋圈晒食乜嘢,举手又扮睇唔到,碌大只眼望住我哋,都系唔过嚟⋯想喺OpenRice见到啲食评,都有部份人话店员态度相当差,今次我终于见识到⋯好明显系针对紧香港人!3.食物:就系一碗比较臭嘅米线,汤底冇乜特别,就系好咸同埋好难,同淘宝买到嘅冇乜分别。见到人哋食炸蛋,我又试下,超恐怖,好难食,将只鸡蛋整到地狱化⋯好似镬捞嘅味道⋯你幻想啲嘢烤都差唔多㶶,又冇乜味道,好似食紧发泡胶咁⋯世界第一劣食⋯小龙虾面更加唔洗食,汤底更加淡,只龙虾里面直头冇乜肉,唔值得食⋯通菜仲恐怖,冇乜叶,俾晒啲茎我⋯4.大陆人:呢间餐厅里面九成都系大陆人,包括员工都系大陆人,我眼见佢哋对大

通菜仲恐怖,冇乜叶,俾晒啲茎我⋯

4.大陆人:呢间餐厅里面九成都系大陆人,包括员工都系大陆人,我眼见佢哋对大陆人服务正常,但系对香港人系用虐待式嘅服务!真系要小心处理,建议大家都唔好再去!