2024-07-08 442 浏览
番茄师兄嘅蕃茄汤绝对系全香港最好味!骟牯鲜滑牛双太阳蛋蕃茄汤乌冬一上碗乌冬就要即刻饮番啖汤!蕃茄味浓,酸酸地又甜甜地,非常醒胃。个汤真材实料,唔似出面𠮶啲蕃茄汤!睇埋配料,净系个双太阳蛋已经好有诚意!冇爆黄,好靓仔!个鲜滑牛真系好滑,唔会食出渣,又有牛味!个乌冬挂哂个浓浓嘅蕃茄汤!满分!温泉蛋猪颈肉焗饭个温泉蛋动L动L,令人食指大动!个温泉蛋嘅蛋汁捞落去个焗饭度,连埋啲汁同埋芝士一齐食,人间极品!猪颈肉又够爽口弹牙!正!鸡扒蕃茄汤通粉啲汤入晒去通粉里面,食每粒通粉嘅时候都食到浓浓嘅蕃茄汤!真系绝配!鸡扒都唔错,如果份量再多啲就更好!黑豚肉糖心蛋蕃茄汤公仔面个糖心蛋好有水准!个熟嘅程度拿捏得好好!黑豚肉都唔错。公仔面配个蕃茄汤真系冇得顶!应该咁讲,个蕃茄汤衬咩面都系一流!我哋都有叫奶茶同埋豆浆,用樽仔装住雪冻,唔使加冰都冻冰冰,夏天真系一流!
番茄师兄嘅蕃茄汤绝对系全香港最好味!

奶茶和豆浆
奶茶和豆浆