2012-07-30
星期六同女朋友入去大澳行下, 影下相~ 本身都晚饭食大澳蓬香, 但系睇完日落先6点半, 时间太早, 唯有出番去东涌, 行多阵街先再食饭~东涌其实冇咩好拣. 大食代又贵又唔好食既快餐, 冇理由同女朋友食食埋的咁既野嫁嘛~拣下拣下不如食意粉屋喇~时间都唔系话好夜, 但系唔系好多人黎食. 唔洗等位. 入到叫左一个2人SET~都有几多野食~ 两个甘荀汤. 好味~ Half rack Ribs with Chips, Ribs 有好多排. 绝对多过Half rack, 做得好味~ 够淋; Chips 做得好出色~ 好脆好好食. 平凡中见功夫! 至尊Pizza, Pizza 唔系好大个, 已经够晒食~ 唔洗食好多面包, 上面既送好多~ 好好味~ 两个main course 有点过多添~甜品系朱古力班cake + ice cream~ , 班cake 系热嫁! 加埋雪榚好好味呀!!!饮品仲可以转唔洗加钱~ 我地都饮冻柠乐~ 正呀!!!食物水准高~ 环境也很好~ 特别系系东涌呢一间唔算好多人. 质素更高~!! 入黎东涌既话呢一间绝对系好既选择!
拣下拣下不如食意粉屋喇~
时间都唔系话好夜, 但系唔系好多人黎食. 唔洗等位.
入到叫左一个2人SET~都有几多野食~
两个甘荀汤. 好味~
两个main course 有点过多添~
甜品系朱古力班cake + ice cream~ , 班cake 系热嫁! 加埋雪榚好好味呀!!! 饮品仲可以转唔洗加钱~ 我地都饮冻柠乐~ 正呀!!!
食物水准高~ 环境也很好~
特别系系东涌呢一间唔算好多人. 质素更高~!!
入黎东涌既话呢一间绝对系好既选择!