2013-12-10
经过门口见到烧鸡,就马上飞左入去 自小已经好钟意食鸡 有段时间重会自去JUSCO,百佳/TASTE买只烧鸡自己一个人食晒 因为觉得烧鸡皮脆好味 所以决定一试叫左加左芝士粉既烧鸡,除左胸唔够滑(烧鸡常见问题)整体不俗 而且加左芝士粉,无论单食定同米粉一齐食都禁正 我自己就同米粉一齐食 另外见到叉烧BURGER 将两样我最爱既野放埋一齐,我点会唔叫 系我叫既时候已经幻想,厚厚既叉烧禁好肉,一定好正 一上台, 我已经急于放入口 一咬,我讲左句--------"顶,咬唔开既" 佢已经一开二,但我都咬唔开 一来叉烧瘦,二来烧得DRY 完全咬唔开,只好食完包再食 但都系咬唔开 只好放弃,成旧咀嚼完好似香口胶既叉烧由口吐返出黎 真系怒火中烧 最后黎埋个咖哩杂菜,食完就走其实我真系好不满,因为佢话系推介既叉烧BURGER完全唔得 但因为个鸡,算啦,因为鸡都算唔错
最后黎埋个咖哩杂菜,食完就走