中伏体验  唔知点解咁多好评本来黎愉景新城都冇话要食佢嘅 行行吓经过 都算多人帮衬 同埋听过好似都出名 咁就俾次机会试吓好啦 入去嘅时候系中午2点半左右 食lunch set我地分别叫咗L4 紫苏豚肉拉面 $108 同L5 牛肉鲣鱼赞岐乌冬 $78L4个餐有拉面之余 仲有3件 加州卷 / 吞拿鱼茸卷 同埋饮品我就点咗加州卷同罐装可乐L5个餐就只包多个饮品 冇寿司我地就点咗热黑糖鲜姜两个餐都要另收加一的 埋单要$205乌冬黎到后 牛肉新鲜 但数量小得可怜同埋好油 明明鲣鱼汤乌冬 点解会咁鬼油系因为抄啲牛肉果阵 落咗好多油? 再之后就咁夹落个乌冬到上菜?隔一隔油先放落碗乌冬到都懒得做吗?食完见到碗野成层油系面 同埋啲乌冬我会预系有咬口啦 话哂个餐真系好普通 得一只蛋 个黄熟嘅 冇流心 同小小海苔 冇特别其他料 点知乌冬都系偏淋嘅味道就真系好普通 冇特别话好出色 预期到嘅味道 但真系好油好啦到个拉面啦 成旧水 谂住会好好食啦点知 见到得两片 真系两片豚肉 小小荀 一只蛋 一块仔紫菜 同埋小量紫苏碎拉面唔得 唔挂汁 普通货谂住个灵魂系个汤 点知同味精拉面个汤一样 唔浓 好淡好浠 流于表面 感
中伏体验  唔知点解咁多好评

我地就点咗热黑糖鲜姜

两个餐都要另收加一的 埋单要$205

乌冬黎到后 牛肉新鲜 但数量小得可怜
同埋好油 明明鲣鱼汤乌冬 点解会咁鬼油
系因为抄啲牛肉果阵 落咗好多油?
再之后就咁夹落个乌冬到上菜?
隔一隔油先放落碗乌冬到都懒得做吗?

味道就真系好普通 冇特别话好出色 预期到嘅味道 但真系好油

好啦到个拉面啦 成旧水 谂住会好好食啦

拉面唔得 唔挂汁 普通货
谂住个灵魂系个汤 点知同味精拉面个汤一样 唔浓 好淡好浠 流于表面 感觉真系开味精粉出嚟咁 垃圾!

豚肉就有烧过吓 都有油香 肥美 算好食 但真系冇多 两块
紫苏碎就唔夹碗野 感觉完全系多余