2021-07-15 437 浏览
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝚃𝚑𝚊𝚒 𝚏𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗 𝚌𝚊𝚏𝚎 咁啱有海港城coupon就黎试下点知中左个大大大大伏‼️入座率好低就心知不妙🔸薄切三文鱼配泰式辣汁 $ 1 2 8 呢个汁系平时点生虾嘅酸辣汁配上三文鱼 都啱差嘅不过都系配生虾好食啲🔸沙嗲猪颈肉 $ 8 8呢个系中伏 旧肉又冻又硬明显系reheat出嚟 重要唔热嘅配个两串方包 都系冻嘅从来未食过咁难食嘅猪颈肉 好差😖🔸冬阴功汤配意大利云吞 $ 1 2 8哩个重搞笑 根本唔系意大利云吞同香港云吞面食𠮶啲云吞皮一样大虾肉质唔弹牙鞋鞋哋….唔可以话佢系好饮嘅冬阴功汤好失望🔸帕能咖喱羊架 $ 2 4 8呢个嘅卖相都几靓嘅 可惜羊架好韧 好难咬真心点解质素可以咁差本身想试蛋糕都唔敢再叫究竟我食咗啲咩…….推介指数:❌ 完全唔推介🚫📍Greyhound Café (海港城) (尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下G01号舖#尖沙咀美食 #劣食 #中伏 #香港美食 #吃货 #吃货女孩 #吃货日常#foodie #hkfoodie #hkfood #hongkongfood #hongkongfoodies #instafood #good
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝚃𝚑𝚊𝚒 𝚏𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗 𝚌𝚊𝚏𝚎

从来未食过咁难食嘅猪颈肉 好差😖

🔸冬阴功汤配意大利云吞 $ 1 2 8
哩个重搞笑 根本唔系意大利云吞
同香港云吞面食𠮶啲云吞皮一样
大虾肉质唔弹牙鞋鞋哋….
唔可以话佢系好饮嘅冬阴功汤
好失望

🔸帕能咖喱羊架 $ 2 4 8
呢个嘅卖相都几靓嘅
可惜羊架好韧 好难咬
真心点解质素可以咁差

本身想试蛋糕都唔敢再叫
究竟我食咗啲咩…….

推介指数:❌ 完全唔推介🚫

📍Greyhound Café (海港城) (尖沙咀)
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下G01号舖

#foodie #hkfoodie #hkfood
#instafood #goodfoodgoodmood #nomnom #yummy #getinmybelly #eatinhk #foodwanderer