2018-02-18
伏到爆🤢🤢12:00去到,话可以烧到5点,最后烧到两点几走人🤣🤣讲番先,一早book左话楼梯边位置,佢话可以安排,但一去到,完全无set果边有烧烤炉啰。😒😒😒OK ,甘咪安排左我地最入既位置,系行出行入就麻烦少少,跟住去拎野食喇。佢D海鲜....全部冰到呢,一旧旧雪😑😑😑D蚝又多蚝壳碎,又溶溶烂烂,好污糟😶😶拎左返去,其实烧完都无食过,卖相真系好肉酸,扇贝同青口细只到呢,D虾又霉,唔好食的。跟住烧到无乜火,要自已加炭的,之前个火都熄熄地,叫佢黎开火点番个炉,好似好唔Like甘啦😤呢到D服务真系好麻麻地😖同埋佢d野都唔系几卫生,我见D烧烤叉,应该系循环再用,见到都唔想用啦。😫😫😫D野食又唔好味。😖真系好伏。👎🏻👎🏻卖单果时,明明电话讲左话唔使开炉费,埋单又要比番开炉费🙄🙄🙄🙄呢间野一定唔会推介比人。实在太难食。🤢🤢🤢👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻