2021-08-29
终于嚟到打卡!一早订咗位,当时有问到可唔可以安排窗位,职员话尽量安排。去到又真系可以安排到,非常之幸运!必食burnt basque cheesecake!系好香浓芝士味,湿软嘅口感,每一口都好似食紧雪糕咁!另外都点咗两合好似系必食嘅main:牛油果多士同吉列猪扒多士!牛油果多士个盘太有趣,不过蛋黄汁就有啲浪费咗~唔系好渣到上面包~吉列猪多士好食!好厚一块猪汉堡!入面都夹咗好多菜同洋葱,个酱汁都调得好好!仲送两个小菜,所以lunch嘅价钱一啲都唔贵~我地拣咗24个月iberico ham同烤椰菜花!烤椰菜花都好令人惊喜!同啲香料出奇地好夹!我地人均都系$200而且服务态度好好,大家都好热情友善!特别系有位女职员,好nice好好倾!环境都唔错,就算同隔离好近都唔会话好嘈杂,系到坐一个下午非常之舒服!