要系中环生存,唔容易你估个个都系专业人士非富则贵,未成为下一个有钱人之前,我推介呢间性价比高嘅外卖,等大家买完返办公室继续努力💪🏼。呢间越南野几好食,$50左右啦,够饱,够热,好味道😬😃,系星期一至五平实嘅好选择。我拣咗香茅牛肉汤檬粉,佢系会分汤嘅。而且会将一系列嘅粤式配料包括青柠小辣椒都会打包俾你。够晒细心体贴啦。好一见到个样呢啲牛肉呢嘅Juice程度系格住个mon都feel到啊,真系好好食😋,讲真冇介绍错㗎,呢个系我外卖嘅首选啦,我揾到一间外卖餐厅,系唔会令我觉得喺Office食嘢系一种惩罚,反而系享受啊。牛肉份量够多,肉质好嫩,每一旧都系林㗎,无un 无咬唔完嘅情况,放心,佢个牛肉汤呢,偏重味,有正宗越南风味❤️😍,我都加咗青柠汁,同埋几粒辣椒啦,更更好味呀个汤,跟住个梦粉朔左啲汤,令到每一啖都系喺地狱 (office)之中嘅享受😃🤣

2021-04-01
  • 香茅牛肉汤檬