2019-10-11 1117 浏览
今日放工,约左朋友食饭,星期五晚所以都预订左位.7点左右到达,都见到唔少外国人巳经系门口嘅座位上畅饮倾计.坐左系入面啲嘅位置,面对住个开放式厨房,欣赏到一众厨师系到煮野食嘅画面,而左边就系两个大萤幕,播放紧live嘅榄球比赛,画质声音都唔错我地一共叫左一个沙律,两个主食,一杯野饮. 味道唔错,沙律系有牛油果,健康食品,个沙津酱系蛋黄酱,配合埋啲大虾,令到个口感丰富左.而杯椰子味咖啡,口感细滑而且唔甜,岩哂唔钟意加糖嘅人呀,而个罗勒酱意粉口感就有惊喜,因为青酱平时较少食,因为唔系间间都好食但系个意粉口感就相当唔错,唔会太硬亦都唔会太软,有啲咬口,配埋个罗勒酱,整体相当好而个黑松露芝士露荀意大利饭就还可以哩一间餐厅可以话系一大班朋友黎睇球赛嘅不二之选呀!

而个黑松露芝士露荀意大利饭就还可以
哩一间餐厅可以话系一大班朋友黎睇球赛嘅不二之选呀!
牛油果大虾沙律
椰子味咖啡
黑松露芝士露笋意大利饭
松子仁干蕃茄意粉(罗勒酱)
2019-10-11
牛油果大虾沙律
椰子味咖啡
松子仁干蕃茄意粉(罗勒酱)