人气菲律宾薯条专门店Potato Corner 原来继尖沙咀同旺角店最近喺中环街市开咗分店,等候外卖环境比街舖更舒适而且有冷气,即叫即炸嘅薯条新鲜出炉后再加入味粉即席shake sake零舍香喷喷. 而且份量仲好巨型添. 先拣好要咩类型嘅薯条🍟,除咗传统薯条,仲有薯粒、笑脸薯饼仲有薯圈或者番薯条. 个人大爱smiley贪佢较多薯肉. 之后就可以拣四个唔同嘅size,愈大size就可以拣越多口味. 🤩今次我哋分别拣咗芝士味、粟米味同埋BBQ味,款款各有特色全部都好惹味. 如果唔够喉仲有芝士条同埋炸鸡. 😋 学生哥或者工人姐姐仲有优惠价添. 食完仲可以行吓活化咗之后嘅中环街市够晒文青. 行一阵又够钟食饭.