同朋友去完AIA🎡🎢🎠🏟️好肚饿,梗系要快快手揾间餐厅医下肚!😆😜我地行到嚟中环街市呢边睇市集,顺便食埋下午茶!呢间餐厅系值得一去试下嘅,食物质素唔错,价格以中环嚟讲唔算好贵。👍🏻我地食完呢餐,过几个钟之后就直落食晚餐!🛎️😝😋😳麻辣鬼椒起司鸡腿蛋吐司 $58呢份真系超级诱人!睇完餐牌即刻决定要试下! 芝士🧀同鸡腿好饱满,配上半熟嘅蛋,真系好好食! 而且有选择可以有唔有辣嘅,我自己就喜欢有啲麻辣嘅滋味。😳红烧半筋半肉麻辣拌面 $75拌面份量都系好多,麻辣滋味好正好爽!牛腩𠮶块肉中间有啲爽脆位,,而且牛筋都系好软同味道正。最好食嘅系𠮶个溏心蛋,啲蛋汁好邪恶!😈😳自家芋泥鲜奶 $32😳芋香珍珠奶茶 $28芋泥唔算好滑,味道好重。相比之下,我自己钟意呢杯芋香珍珠奶茶多啲,味道唔算好artificial。珍珠好滑好Q,饮落觉得整个嘴巴👄都系芋头味!久久中环皇后大道中93号中环街市地下G18号舖

😳麻辣鬼椒起司鸡腿蛋吐司 $58

😳红烧半筋半肉麻辣拌面 $75