2015-05-28 7537 浏览
为左庆祝我既生日,庄员特意同我喺ClubONE(浅水湾分店)既Bistro食午餐。ClubONE食物果然系创意无限,喺浅水湾分店你唔单止可以食到西餐,仲可以食到平日喺酒楼食到既点心,可谓中西合璧。烧卖、凤爪既味道令人回味无穷之余,黑松露带子饺亦都好值得推荐!除左佢个卖相令人垂涎欲滴之外,饺皮烟韧,带子清甜,黑松露货真价实。我亦都点左个芝士海鲜焗饭。焗饭渗透住香喷喷同浓郁既芝士味,海鲜肉质一流,令你食完有意犹未尽既感觉。值得一提系Bistro既环境,Bistro环境别具匠心,充斥欧洲三、四十年代餐厅风靡一时既建筑风格。天花板金碧辉煌既号角装饰、闪铄既银色墙砖、黑白色既格仔地板、三四十年代极具艺术感既欧洲油画,除左色调配衬得恰到好处之余,亦都凝造出极尽奢华、富丽堂皇之风,令人眼前一亮。另外,侍应既服务态度亦都非常好,值得一赞!

芝士海鲜焗饭
烧卖、凤爪、黑松露带子饺