Bochord

2024-11-03 1166 浏览
请妈咪食生日饭,特意book咗依间餐厅念住试下佢既lunch menu😂提前要餐厅帮我地安排咗窗口位,装修及窗外风景都非常好!!!食物方面,前菜、汤、意粉都唔错,尤其系两款前菜(beef tartare & octopus)非常优秀!但main course同dessert就差少少啦🥺main选择咗red snapper,鱼皮有啲焦,食落有苦味👎整体都比较普通,无咩惊喜😭dessert个样真系好好睇!!!味道就麻麻啦😂但我好钟意依个南瓜❤️除左main course比较失望,另一个唔满意既point系餐厅系我地仲食紧意粉既时候就将main course端咗过黎……😓不过后面影相既时候服务员都好热心,用即影即有相机帮我地影咗一张相!妈咪都几满意👍整体中规中矩啦,唔算差!

整体中规中矩啦,唔算差!
2024-10-31
庆祝纪念