2022-07-13
妈咪想食日本菜,爹D想食泰国菜,🤔咁都俾我念到食中,日,泰放题✌🏻瀛丰有百多款多国美食,追加$138/位,仲可以无限食法国即开生蚝及珍宝带子海胆刺身,而且仲有生啤放题🍻。超豪华刺身船真系好Ig-able,霸气十足。甲壳类刺身有马刀贝,北海道角螺,赤贝,冰山蚌,鲍片。其他海鲜刺身有珍宝赤虾,八爪鱼,三文鱼,油甘鱼,希灵鱼,酱油吞拿鱼。份量十足之余,刺身厚切,贝壳类新鲜,仲有珍宝赤虾劲大只,虾肉弹牙又鲜甜。Upgrade左任食生蚝🦪及带子海胆刺身。生蚝唔系劲海水味,反而清清的,肉质creamy但咬口清爽,唔系太重金属,海水味,系女仔钟意嘅口味。带子加甜甜嘅海胆,一啖入口劲满足。泰式烧羊腩,冬阴功虾汤,泰式烧带子,泰式辣酱炒蚬全部都好有水准,特别系炒蚬,冇沙又辣酱劲惹味。和味一口牛,串烧鸡,串烧鸡肾,烧菠萝🍍,每样都送酒一流。甜品雪糕: 甜品系自家整甜品,不过不失。雪柜有我劲钟意嘅Melona。
和味一口牛,串烧鸡,串烧鸡肾,烧菠萝🍍,每样都送酒一流。