2018-09-03 34 浏览
今日系公司开咗成日会,连午餐都冇时间食,好在可以系六点收工。赶返屋企煲剧,经过公司附近嘅骆驼漆大厦 闻到一阵好香嘅烧嘢食味道不过要企喺条街度食,唔系咁习惯,咁啱楼下有人派传单, 所以上咗间楼上舖叫做鲜港式串烧吧 ,侍应 招呼 我坐低后,俾咗个 餐牌我睇,都有好多选择,首先 叫咗个三文鱼头,一个炸大肠,一个烧粟米,,烧茄子 加多个墨汁墨鱼肠仲有松化黑豚串,整多一串蘑菇。三文鱼头烧得好香脆,如果配啤酒真系冇得顶,炸大肠都好有水准,外脆内软,再食个松化黑豚串,入口即溶,烧 粟米和 烧茄子都好香一, 第一次 食蘑菇和墨汁墨鱼肠感觉好特别。因为太好食,所以一个人都食得晒,因要赶快返家睇电视,所以埋单走人,下次要叫多几个朋友一齐食先得。

,都有好多选择,首先 叫咗个三文鱼头,

一个炸大肠,

一个烧粟米,

,烧茄子

加多个墨汁墨鱼肠仲有松化黑豚串,整多一串蘑菇

和墨汁墨鱼肠