2021-09-02 579 浏览
夜麻麻行过庙街见到好多人帮衬,大家拎个盘,自助式选好食物后交给店员,小店只有两个员工,见他们不停手地补货,放食物落炸锅以及炭炉,真的很忙!串烧$10-11,鸡脾都只系$16,好抵食。见到唔少人叫捞面,但我唔太饿无叫到(有点后悔了~).因为之前有人柯打左几十串,我同朋友等左成30分钟都未开始烧,等到有啲想放弃,但附近无乜其他选择,所以都照等啦朋友发办叫左司华力肠,鸡软骨,鸡肾同豆腐干(图二烧紧果几串),好好食㖞!力推小店秘制沙爹酱,坚正!温馨提示: 辣度要慎选啊~.如果早啲黎食,当晚餐应该可以放肆啲食!除了外卖,大多数食客在路边开张折枱,坐胶櫈围住食,现场卫生情况一般,不过真系好地道,但我会比较想等秋凉先坐响街边慢慢叹。

等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段
宵夜