2018-10-30 182 浏览
叫左个常餐(基本野)试试水温。多士 - 厚切,始终觉得唔连皮好味d。牛油未溶晒就上枱,感觉更油腻/赶时间。炒蛋 - 跟餐一定系配牛奶炒蛋,眼见隔离叫一样既餐但蛋色泽系深黄色吸引好多...冇深究原因。茄牛通 - 第一啖系浓浓既罗宋汤味,有蕃茄蓉卖相口感都好,味道就普通。奶茶 - 一入口就ok,唯一冇咩意见。Lunch hour帮衬,差唔多满座,有三个楼面呀姐,未至于好忙但冇咩服务可言,冇比餐牌、pat张单上枱同乱放野。唔知系繁忙时段定全日都系咁,奶茶跟胶匙,通粉用纸兜装住,一来唔环保,二来感觉要食得更快,餐具都可以好影响饮食心情。卫生方面,柜桶入面用品唔齐全、餐具有污渍,墙上面有唔少既乌绳/蚊滋。
叫左个常餐(基本野)试试水温。

奶茶 - 一入口就ok,唯一冇咩意见。

2018-10-29