2022-04-24
❤️认真的男人系最man希望佢女朋友见到唔好想打我🤣咁样睇真系心动的感觉💓但唔好误会系我另一半呀(虽然我想)朋友本身想同我食晚上,无就平平地叫左个$280set 试下先。主打系贝类,当然成个餐牌都系有贝类啦,知道后觉得吸引我🤭时令贝蕃茄野菜沙律🥗当天嘅时令贝系北寄贝,沙律汁酸酸地令我开胃,份量都唔少。带子贝伴日本渍物饮完汤就食omakase 必定有嘅渍物,仲配左带子,啲带子仲要有两粒,每一粒都开半,食落去唔会太大粒而且爽口,啱啱好又唔错👍季节贝汤话明系主打贝类,当然个汤都会有帆立贝,比起平时出面饮亲都系面豉汤黎讲,佢系加分日式清酒煮蚬最爱吃蚬既我,表示佢有好香嘅海鲜味道,得三粒嘅我表示,多啲我都食得落铁板美国牛小排一份有三粒,切到好似和牛咁样,但味道唔错,呢个价钱都有牛我觉得系唔错既贝炒野菜野菜会连同肉一齐出,当天嘅野菜系炒到好香嘅豆,配埋啲红椒黄椒,除咗香之外色泽都好靓,食落去都爽铁板烧贝类炒饭最后当然要有个饭去做结尾,个炒饭有好多贝粒,加咗贝炒嘅饭变得更加香整体来讲价钱便宜,有服务,环境ok,仲可以望住厨师整,最紧要系我钟意既类型既厨师,所以我会加分🙈🙈(希望佢睇到或者佢女朋友睇到唔
希望佢女朋友见到唔好想打我🤣
咁样睇真系心动的感觉💓
但唔好误会系我另一半呀(虽然我想)
时令贝蕃茄野菜沙律🥗
当天嘅时令贝系北寄贝,沙律汁酸酸地令我开胃,份量都唔少。
带子贝伴日本渍物
季节贝汤
日式清酒煮蚬
铁板美国牛小排
贝炒野菜
铁板烧贝类炒饭
整体来讲价钱便宜,有服务,环境ok,仲可以望住厨师整,最紧要系我钟意既类型既厨师,所以我会加分🙈🙈(希望佢睇到或者佢女朋友睇到唔好反我白眼🙄️)😂😂😂