今日小编同一位有人就嚟咗呢间餐厅度试下佢嘅部队锅,行过见到好似唔错,价钱唔算平,但系都几有韩国风味,所以一心试试佢👍🏿韩国菜嘅老规矩,前菜!呢三样都几好食,左边系芽菜,中间系泡菜,右边系薯仔,三样嘅味道都唔错。呢个就系部队锅,其实佢入面嘅用了非常简单,相信大家都会知道,例如包括肠仔午餐肉,茄汁豆,豆腐,少量嘅肉片等等,其实如果以食物质素来讲,韩国呢一啲嘅嘢食就真系冇乜食物质素可言,但系味道系唔错嘅。最低起码系食得饱 。但价钱方面,呢锅野已经要$210 ,其实谂真啲,都真系几贵😂而呢个锅,有少少似打边炉咁,咁所以点可以有冇个公仔面呢,但系呢个公仔面又要再加$25先会有,所以再一次觉得,其实呢一间餐厅都几贵。加埋个锅,总数价钱系$235埋单,性价比其实一般,味道系唔错,但系其实就冇乜食物质素可言,啲餐厅嘅服务其实亦都可作改善,因为当晚小编去食嘅时候,大约晚上8:30 ,餐厅入面亦都仲有三四枱客,虽然餐厅面积细,一眼睇晒,但系楼面就只有一个侍应,𠮶个侍应亦都唔会主动帮客人加水同收走枱面嘅吉碟等等,所以希望餐厅亦都可以改善下呢个问题。