2025-01-22
平时我同我女朋友都食中餐,好少食西餐。不过我女朋友其实几钟意食西餐。㖊日约会𠮶阵,我想俾个惊喜佢,中午就带佢去食好嘢嘅西餐,咁就嚟咗呢间西餐餐厅。呢度嘅装修风格都系走西方风。环境畀人一种好温馨、舒服嘅感觉。我哋特别钟意呢个白色搭配,简单干净,等阵食饭会更加开心。我哋𠮶阵一人点咗一份主食,我点咗法式早餐套餐。入面有好多睇落去好好味嘅嘢。我特别钟意入面嘅【waffle】,酥脆,配埋上面嘅cream一齐食,超好味。佢嘅香肠同炸薯饼煮得啱啱好,口感一流。入面仲有蘑菇同炒蛋都好香好好食,cherry都好新鲜。我女朋友就点咗意大利面,入面仲有三文鱼鱼蛋。佢超钟意呢度嘅意大利面,每吸一啖,都好有满足感。面沾上入面嘅酱料,非常好味,配埋时不时咬到嘅鱼蛋,口感好丰富。最后我哋仲叫咗一杯Classy Blened,系佢哋自家特调嘅朱古力。好好饮,啱啱系我钟意嘅味道,唔会太甜或者太苦。 食物都好唔错,下次想放松食西餐嘅时候,可以再嚟呢间铺。
食物都好唔错,下次想放松食西餐嘅时候,可以再嚟呢间铺。