2022-05-10
可能呢间餐厅比较新所以不需要排队我们就有位了做完人生一大乐事按摩之后我就去见我嘅咖啡伴侣我们一行三人讲明咖啡伴侣咁梗系要order咖啡咖啡系OK嘅之后order咗lobster Benedict, Milliefeuile with chocolate fudge+ madeleines. 草根阶层嘅我当其中一个大厨送甜品俾我哋嘅时候我哋就有啲尴尬因为我哋以为佢送咗两个甜品俾我哋其实系一个甜品我哋就同佢讲咦我哋冇order呢个㖞其实原来佢系会用𠮶个chocolate fudge片啲朱古力落我哋个milliefeuille 呢个真系好好味跟住我再食我嘅lobster Benedict 哗真系唔错另外个Madeleines都好味佢嘅Service系唔错嘅尤其是𠮶位叔叔佢早半个钟提醒我哋coffee shop会闩门态度10分良好唯一少少feedback 之后有位外籍女士五点之前又再remind我哋同埋佢嘅态度好似想赶我哋走咁, 本人觉得咖啡室就系俾我哋同朋友倾吓计relax下但系佢咁样讲我哋走我就觉得有啲唔系几好除咗呢样之外其他我都好满意亦都会再嚟