2023-10-22
用openrice 咁多年第一次打食评,一直都系只睇唔打 今次忍唔到 要出手 劲失望 $1080 (有其他费再加1)食完唔饱 好大获(lunch) 性价比低 无的 入左去食左野 下次唔再黎姐 叫左个每位419餐,2个人食。望落餐牌好似好多野喔 一上𩠌 就觉得唔够饱外伏伏地 就系下面的相 2碟野 1人1只蟹? 系2人分一只1人1只虾?系2人分1只开边人地电话讲明系食“精致海鲜”,原来呢个词形容几好。系我聆听得唔好系我幻想太美好,念住庆生日 点知。。。问屋企人老人家: 你无食粥饱唔饱? 屋企人:饮埋茶罐水够龙等按人头得1片 见到个量未食就知大获 唯有靠食晒个粥底先饱 以前都有食过蒸海鲜 但系未到食粥已够饱 食唔落粥都系庆生念住同老人家食下蒸海鲜唔好自己洗,但无念过唔饱。 呢个价出去食到好多野 可能我唔识咩叫鲜?而个人而言真系唔识欣赏同接受 仲等我成日话要留港消费,🙈咁的性价比 难怪咁多港人翻晒上去消费😔好彩有服务 会帮你放野上去蒸 按完timer后翻黎开盖放比你姐姐们都好礼貌 好客气 送左椰汁雪燕水甜品 灌埋落肚都系个句 呢个价会去选择有更好装修 的其他中菜厅我食左2碗粥顶肚 无影相如果
1人1只蟹? 系2人分一只
1人1只虾?系2人分1只开边
屋企人:饮埋茶罐水够
都系庆生念住同老人家食下蒸海鲜唔好自己洗,但无念过唔饱。
呢个价出去食到好多野 可能我唔识咩叫鲜?
而个人而言真系唔识欣赏同接受
姐姐们都好礼貌 好客气
送左椰汁雪燕水甜品 灌埋落肚
都系个句 呢个价会去选择有更好装修 的其他中菜厅
我食左2碗粥顶肚 无影相
如果想减肥 唔食咁多野 过下健康蒸海鲜瘾 都建议黎
以上纯个人意见, 不喜勿插