2024-01-31
老实讲我已经系帮衬过好多次呢间野,觉得价钱合理又坐得舒服,但今次去完已经决定系最后一次。今日如常去帮衬,叫野食觉得多左野食都几好,点知开始食就黎料。首先住食嘅前菜要加钱,唔紧要,但叫左好好好耐都唔黎,咁做咩要我加钱?后尾叫佢比碟生菜,又叫我加钱,下?韩式烧肉生菜都要加$38系边个天才谂出黎?叫左个2人餐系有汤嘅,汤平时系跟饭嘅当然依家又要比钱。个肉黎左劲耐又冇人黎烧。睇佢已经唔系好够员工,d员工都成日痴埋一齐嘅唔知做咩,永远揾个人都要揾十分钟,要叫样野起码讲三次加每样等半个钟。由好耐以前已经想问食烧肉点解纸巾都唔比一张个客,人头消费最最最少都二三百点知连纸巾都悭,当然我都有叫佢比纸巾,但照旧员工话完ok都系冇比我嘅。最后甜品又系照旧催大半个钟啦,真系痴线未试过有咁差嘅体验