2017-06-01 6519 浏览
今日同老豆去食lunch buffet, promotion 到今天都系99 个大烊,再加-,两人收费217, lunch buffet 㖞!听落应该食物款式少,即管试吓!lunch buffet 1200-1430, 早两日先订位。侍应好有礼貌,环境又几干净。餐枱上放满餐具,刀刀义义匙纸巾湿纸巾。放得整整齐齐,餐具好干净,只只闪闪令,好满意。座位安排唔错,唔迫夹,唔以旺角火车站𠮶间咁。讲返食物,有pizza, 中西汤,面包,真人煮米粉、河粉、油面,𩠌方面有筋牛丸(好味)、鱼蛋、贡丸、小棠菜,汤底有辣有唔辣。沙律只有生菜—种,蕃茄仔、粟米、另外有牛仔骨、蒸豆腐、㗎喱鸡、小棠菜、炒饭炒面,雪糕系阿菠萝,有香芋、朱古力等等。刺身有三文鱼同八爪鱼。甜品方面,有大概八款味道,我最like chocolate, 好味。其他都好味㗎!以呢个价钱食到咁多嘢,超抵。

以呢个价钱食到咁多嘢,超抵。

2017-05-31