2023-08-17
近来同肉食怪朋友揾餐厅庆祝生日,系屯门市广场揾到呢一间高质日式烧肉店🥩店内座位宽阔舒适,坐得舒服而且干净企理,唔会四处油渍。餐牌上有唔同套餐选择丰俭由人,现在只要于生日月份订座,仲可以免费享用一份生日礼遇,系肉肉蛋糕、黑毛和牛寿喜烧、自家梅酒之中任选一样!🎂同朋友两个人选择左九宫格烧肉盛盒套餐😍首先黎既系可以无限任添既蔬菜沙律,以芝麻酱调味,味道清新份量又够多🥗渍物盛盒有茄子、腌萝卜及芽菜,解腻一流。主角九宫格烧肉盛盒伴随干冰效果上枱,即刻吸引我地两个不停打卡🥰排得整齐既九宫格内放有牛肋肉、牛小排、汁烧牛肉、三筋肉、牛三角、五花肉、猪肋肉以及鸡爽肉,加上两大只车海老,两个人食一定足够!咁多款肉类中最钟意牛小排,唔点酱汁最突显肉香;汁烧牛肉同猪肋肉本身有酱汁调味,咸香味更浓郁🤤套餐仲附有一个姜汁烧豚丼饭,另外再点左抹茶鲜奶同樱花抹茶鲜奶,好饱好满足🙆🏻♀️生日优惠拣左肉肉蛋糕🎂铺满一片片肉再用猪颈肉同牛舌装饰,见到咁精致独特既蛋糕朋友都好开心!
主角九宫格烧肉盛盒伴随干冰效果上枱,即刻吸引我地两个不停打卡🥰排得整齐既九宫格内放有牛肋肉、牛小排、汁烧牛肉、三筋肉、牛三角、五花肉、猪肋肉以及鸡爽肉,加上两大只车海老,两个人食一定足够! 咁多款肉类中最钟意牛小排,唔点酱汁最突显肉香;汁烧牛肉同猪肋肉本身有酱汁调味,咸香味更浓郁🤤 套餐仲附有一个姜汁烧豚丼饭,另外再点左抹茶鲜奶同樱花抹茶鲜奶,好饱好满足🙆🏻♀️