2025-01-14
原来全香港净系得返九龙城有京都胜牛,铜锣湾已经执咗笠啦!见好耐冇食过喺Airside试吓先,同网上嘅食评一样,服务真系一般,环境抽气不足令到好油烟!不过嘢食嘅质素系正常嘅!🍴牛柳•温泉玉子御膳 $208 (8/10)叫咗个牛柳炸牛扒配温泉蛋!朋友叫咗元组就牛扒,牛肉肉味比较香浓都几滑嘅,油脂丰富,但系牛柳就加腍身,冇咁油腻!有个铁板可以烧大概10秒就食得!另外都配咗好多酱汁,有盐烧汁或Wasabi!白饭面豉汤同埋椰菜系任加的,饭系日本比较烟靭,面试当好重面豉味唔会好咸,椰菜非常之清爽同埋柚子醋真系可以解腻!抹茶红豆牛乳 +$18跟餐可以叫嘅抹茶红豆牛乳,抹茶味都几出,叫咗少甜少冰都唔会太甜,都饮得过㗎!推荐指数: 8/10食物味道真系几唔错,不过系比较油烟少少,服务唔可以话系好差嘅,都会主动加水加椰菜,可能只系比较冇乜笑容,可能啲员工太攰?觉得可以接受!整体嚟讲都系OK的!
🍴牛柳•温泉玉子御膳 $208 (8/10)
叫咗个牛柳炸牛扒配温泉蛋!
抹茶红豆牛乳 +$18
推荐指数: 8/10