餐厅: 意歐
资讯:

2017-06-06 332 浏览
今次系第三次光临,星期五晚上七点几,人客唔多,唔洗等位直接入座,门口重有人拉客,食既期间平均四至五台客,人客比以前少左.叫左个二人焗薯套餐,汤同蒜蓉包唔多讲解,同一般餐厅无咩分别跟住上左两个小食,炸鸡翼同芝士条炸鸡翼干左小小,但唔油同好脆口芝士条唔错,好有芝士味,都脆身跟住到芝士焗西兰花哩个真心唔错,个人食西兰花钟意食腍身,哩个煮得又腍又无散开,芝士味唔太浓,重哦会好d,但都值得一试到左最后既焗薯,叫左黑松露白汁蛋碎焗薯同白汁鸡沙律焗薯,无影到相但都有d意见分享下,本身个焗薯属于比较粉d,唔同某间连锁咁实,个人几钟意蛋碎焗薯好食,d味几夹,我无将d黑松露捞埋一齐食,废事抢左d味,总括黎讲系一个唔错既选择但鸡沙律焗薯就唔太推荐,d鸡肉焗到硬同干左小小,同个薯仔一齐食果时就唔太夹,咬两淡就变左得番d鸡肉系到咬总结黎讲钟意食焗薯值得一试,另外佢d单点焗薯配肉既餐都唔错(之前试过),都大件抵食

跟住上左两个小食,炸鸡翼同芝士条
芝士条,炸鸡翼
炸鸡翼干左小小,但唔油同好脆口
芝士条唔错,好有芝士味,都脆身

跟住到芝士焗西兰花
芝士焗西兰花

本身个焗薯属于比较粉d,唔同某间连锁咁实,个人几钟意

2017-06-02
芝士条,炸鸡翼