相隔两个月又系Roger Luk 再落单2月试左 #无核车厘子黑森林蛋糕🍒 觉得唔错就再落单了☺️今次时间极度紧急,前一晚凌晨落单CS竟然回覆接急单翌日可取真系好感激🙏🏻(大家唔好学我🙈)由于4月有好多寿星仔女,就订左3个蛋糕,每个一磅试下唔同味🎂除咗味道同蛋糕外貌之外,我都觉得有以下嘅优点要称赞✅写名唔使加钱,手字亦靓靓的✅透明盒包装+冷冻袋+环保冰袋(夏天或者远程客人表示非常贴心,因为而家好多小店都已经要加钱了)✅餐刀、蜡烛都有齐今次已经系第二次回购,两次取蛋糕刚好是陆总饼师出来接待,网上都睇过总厨经验长达几页纸,但系接待我哋嘅时候有倾有讲好友善,仲会分享整蛋糕嘅心得,我地都感到非常荣幸,连佢都知我哋琴日凌晨先落单,咁细微嘅事佢都会了解~ 我谂「接触客人」就系佢自立门户嘅原因?#1 士多啤梨拿破仑蛋糕🎂#2 士多啤梨黑森林蛋糕(加了樱桃酒)🎂#3 皇牌芒果拿破仑蛋糕🎂
相隔两个月又系Roger Luk 再落单

2月试左 #无核车厘子黑森林蛋糕🍒 觉得唔错就再落单了☺️

除咗味道同蛋糕外貌之外,我都觉得有以下嘅优点要称赞

✅写名唔使加钱,手字亦靓靓的
✅餐刀、蜡烛都有齐

#1 士多啤梨拿破仑蛋糕🎂