2024-05-28
上个月去咗牛站尖沙咀分店食,👦🏻👧🏻觉得食物同环境都唔错😋,而且120分钟晚市放题价钱合理🧡,所以今个月我地再去咗旺角分店食「SRF美国极黑和牛片套餐」 $298/位 !今次汤底点咗香辣牛骨沙嗲汤底🍲,入面有唔少牛骨同豆腐,真材实料味道香浓惹味👍🏻!QR code落单可以叫多款火锅配料,例如肉类🥩、海鲜🦐、台式饺子🥟、炸物🍖等等,SRF美国极黑和牛片真系回本好物✨,肉味够浓仲系入口即化添!海虾肉质新鲜,鲜甜弹牙,我地都忍唔住嗌完再嗌阿😝!记得唔好错过即叫即炸嘅炸乳鸽阿,外脆内软,肉汁丰富🤤!出面自助区有多款蔬菜🥬、丸类🧆、生果🍉、小食🥓等等。甜品柜有大约13款甜品,有草莓卷蛋、3.6牛乳布甸、木槺布甸、伯爵茶奶冻等等。👧🏻推介草莓卷蛋同椰奶斑斓奶冻!草莓卷蛋湿润松软🍓,夹住软滑香嘅草莓忌廉,真系好好味💕!椰奶斑斓奶冻椰香味搭配清新斑斓芳香味🌱,特别清新香甜💚!饮品款式超多,除咗有无酒精嘅罐装饮品🧃同自家制奶茶🧋,仲有橙汁🍊、菠萝汁🍍、豆浆同椰青水添🥥!如果你钟意酒精饮品,仲可以任饮清酒🍶、梅酒🥃、提子烧酌🍶、白酒🍾同热清酒添!👦🏻👧🏻最钟意饮自家制奶茶🧋,香醇浓厚,口感幼滑🤎!食完已经
食完已经好期待下次再去啦😍~
📍 牛站(駅)麻辣火锅放题 (旺角)
旺角弥敦道601号创兴广场2楼