终于试到呢间中环近期最火热嘅coffee shop🥰环境舒服之余, 位于1楼嘅doubleshot更可以优闲地俯瞰甚有特色嘅摆花街, 中意一路饮咖啡一路望下街嘅你, 可以黎呢度一试!呢次黎由于最佳窗口位已经被坐左啦😫但店员都安排左个窗边位置比我, 一样好chill同够开扬☺️今次我试左佢个mini katsu sando同burnt cheesecake☺️1. Mini Katsu-sando一向都好喜欢食katsu sando嘅我,第一时间就点左呢样🤤 结果都无令我失望, 佢个猪排好juicy, 加上好配搭嘅沙律酱, source同葱花, 面包亦都烘得岩岩好, 唔会干身, 成件事好夹好好味😍👍🏻2. Burnt Cheesecake然后就点左呢排好兴嘅burnt cheesecake😍浓浓嘅芝士加上少少㶶嘅蛋糕面, 平衡返传统cheesecake嘅腻, 好味😊3, 黎得coffee shop chill当然唔少得点杯咖啡啦😝Cupping room嘅咖啡出品一向有保证啦😉叫左杯flat white, 果然保持一贯cupping room水准👍🏻就系咁, 就chill左成个下昼☺️以后又多
终于试到呢间中环近期最火热嘅coffee shop🥰

呢次黎由于最佳窗口位已经被坐左啦😫

1. Mini Katsu-sando

2. Burnt Cheesecake
然后就点左呢排好兴嘅burnt cheesecake😍

就系咁, 就chill左成个下昼☺️
以后又多左间中环歇脚咖啡店啦🤭