2017-05-04 646 浏览
假日的晚上黎到,唔算多人,可以拣室外或者室内坐,天气咁热,都系入去凉下冷气好。人少少,静静地,都几有情调。点餐后先送上面包,面包够热够软熟,可配黑醋食。餐牌有set dinner或者散叫,我地叫左一个set,前菜有煎蚝,呢个煎蚝好好食😍。蚝好大只,表面煎到脆脆地,但入面仲系似生蚝嘅口感,配埋衬底的洋葱烟肉,真系好正👍🏼主菜有牛扒,五成熟刚刚好,另外有提供海盐同芥茉酱等,但块扒本身已经好浓味了,点埋其他调味就太咸了。另外散叫了黑松露意大利饭配煎鹅肝,意大利饭落咗好多菇等等嘅配料,所以口感好丰富,煎鹅肝亦煎到外脆内软,好食👍🏼最后有跟餐的小朱古力蛋糕作甜品餐厅食物大多都偏浓味,所以无点啤酒嘅话最好都系饮多杯水,免得太口干吧😂

人少少,静静地,都几有情调。

点餐后先送上面包,面包够热够软熟,可配黑醋食。

最后有跟餐的小朱古力蛋糕作甜品