2023-12-17 142 浏览
今晚,我喺Teddy Bear酒吧尝咗几款令人心心眼嘅cocktails。第一杯"Teddy Got Jealous",色彩缤纷仲带点神秘感,每一啖都令我好似感受到小熊嘅小醋劲,酸酸甜甜嘅热带水果风味💖。跟住嘅"Teddy Mango",哗,真系明星款喇!几口落去,清新嘅芒果香味直冲鼻尖,饮到我心花怒放,甜度刚刚好,酒精味又唔会好重,正㖞!中间,我地用着枱上𠮶部特别嘅电话,同其他枱嘅朋友Snapchat搞吓倾偈,开心过瘾!唔洗脸红嘅直接接触,都可以识到新朋友。而且,当有心心喺LED Mon闪,即刻觉得成晚都值返嚟😍。Teddy Bear嘅气氛轻松愉快,装潢又玩味十足。饮品质素正,服务员态度又好。如果你想揾间地方轻松享受夜晚,又想饮啲靓酒,Teddy Bear绝对值得嚟一转🥂!