Minato

2024-12-09 311 浏览
🇭🇰Minato·Minato Teppanyaki $1488二人前佢午餐铁板烧都几抵食 每人$744 海鲜超级新鲜 超级大只 好有诚意😍😍而且我地个日既厨师好彬彬有礼 烧既过程都好干净 好整齐👨‍🍳环境都好靓 好适合庆祝✨🥳·本地龙虾 l 时令海鲜佢个本地龙虾超级大只 而且好新鲜 煮到岩岩好 好嫩 配埋个龙虾膏 简简单单已经超级好食🦞之后佢个柚子味噌立鳞烧都好唔错 佢个鱼都系煮到超嫩 个皮都好够脆 配埋个饮得既柚子味噌汤好夹🐟·美国特级牛肉 l 杂菜 l 炒饭之后肉类我哋嗌咗一个牛肉一个猪肉 我自己觉得佢个猪肉好味啲 因为佢肉质好软嫩🐷而且佢烧到出边金黄 配埋柚子胡椒盐好夹😎😎之后个杂菜同埋炒饭师傅都炒得好香 两个都好好食 尤其系加埋𠮶个煎得好靓嘅太阳蛋 满满嘅蛋汁好正🍳·沙律 l 茶碗蒸 l 面豉汤 l 甜品之后佢个茶碗蒸都好滑 入边仲有啲柚子皮 所以好香🍋最后个甜品就有个卷蛋 食完好满足🥰🥰··📍湾仔港湾道23号鹰君中心地下G4-G6号舖
🇭🇰Minato
Minato Teppanyaki $1488二人前