朋友介绍特登嚟食🤣 听讲啲scone好出名🫶🏻 一入舖头就见到有好多曲奇同埋scones好吸引!所以忍唔住都买咗几款试吓~💫开心果流心牛油麻糬牛油松饼食完之后有少少失望😢 入面麻糬得好细旧🥹 而且亦都冇流心嘅感觉😭 不过有好多开心果碎~ 如果钟意食开心果嘅朋友可以试吓!但希望下次够麻糬可以大旧啲呜呜😿💫抹茶牛油松饼呢一款佢系另外俾啲酱你自己淋上去嘅🤣 抹茶味好浓同好香牛油味🤤 系我三款入边最钟意嘅🫶🏻 而且个scone入面本身都好湿润👍🏻💫草莓蛋白轻奶油罐子蛋糕入面嘅蛋糕好松软~ 啲cream有淡淡嘅士多啤梨味但唔系话特别浓🤔 上面topping都有好多士多啤梨不过入面就冇咩😢 食落唔heavy🤣 可以一试整体嚟讲都唔错👍🏻 不过整体价钱都有少少贵😢 有兴趣嘅朋友仔可以试吓🤤 而且佢哋仲有曲奇或者蛋糕等等可以试下🫶🏻整体评分:🌟🌟🌟🌟

💫开心果流心牛油麻糬牛油松饼

💫抹茶牛油松饼