2022-10-02
好挂住喺韩国扫街既日子🤤🤤而家又未去得韩国住,唯有买 Toast Luck既吐司同小食思思乡先🇰🇷🇰🇷🍱韩风戏院小食盒 $108✨呢款系新推出既小食,包括有炸热狗2件、香肠年糕串、滋味波拼盘同初雪薯片~~热狗可以自选口味,我就拣左芝士脆薯同芝士初雪炸热狗😋😋热狗即叫即炸🔥,咬开仲有芝士拉丝🧀!超邪恶!!而滋味波拼盘就有芝士波、牛奶波、朱古力波同芝士通心粉波各一❤️❤️口感外脆内软,烟烟韧韧几好食👍🏻👍🏻🥪香脆炸鸡吐司 $57✨卖相丰富!包括有炸鸡、粟米蛋、车打芝士、酸瓜同椰菜丝等~~炸鸡外皮香脆,肉质嫩滑!加上芥末酱同甜辣酱🌶,好惹味🤤🤤🥪墨西哥芝味烟肉薯饼吐司 $54✨呢款都好受欢迎!包括有薯饼、烟肉、粟米蛋、水牛芝士同nachos芝士酱等~~薯饼外脆内软,炸得好香口!同其他配料一齐食口感好丰富❤️❤️饮品方面,我地拣左西柚梳打($21)爱文芒果沙冰($27)~~西柚梳打酸酸甜甜,饮完好解渴👍🏻👍🏻爱文芒果沙冰口感绵密,芒果味好清新!唔错😋😋
🍱韩风戏院小食盒 $108✨
热狗可以自选口味,我就拣左芝士脆薯同芝士初雪炸热狗😋😋
热狗即叫即炸🔥,咬开仲有芝士拉丝🧀!超邪恶!!
口感外脆内软,烟烟韧韧几好食👍🏻👍🏻
🥪香脆炸鸡吐司 $57✨
卖相丰富!包括有炸鸡、粟米蛋、车打芝士、酸瓜同椰菜丝等~~
炸鸡外皮香脆,肉质嫩滑!加上芥末酱同甜辣酱🌶,好惹味🤤🤤
🥪墨西哥芝味烟肉薯饼吐司 $54✨
西柚梳打酸酸甜甜,饮完好解渴👍🏻👍🏻
爱文芒果沙冰口感绵密,芒果味好清新!唔错😋😋