2025-01-22
今日又抢到飞同老公去食呢间位于ifc人气日本过江龙既汉堡扒餐厅🤩👍🏻之前喺福冈朋友帮我地book过,都有试过一次。喺香港就试咗几次,不过之前挂住食冇影相😂😂汉堡排🩷🩷🩷🩷🩷其实佢都几抵食,一个set有3旧椭圆形既汉堡扒。同埋有六种酱汁俾你点,再加埋有面豉汤同埋一只日本生鸡蛋比你加埋入去,先至138蚊加一。仲要质素都唔差佢个性价比都好高,因为佢系位于IFC 4楼顶层佢𠮶个位可以望到海景,平时我哋去开海景餐厅都唔止百几蚊啦。难得依家百几蚊仲要望埋个景食饭。同埋佢啲汉堡扒肉系比较实净,我见佢员工用人手手打汉堡扒,跟住整成个椭圆形再放落去烧。日本青森苹果汁🩷🩷🩷🩷🩷因为佢同可乐嘅价钱一样,但系我唔想饮有气嘅饮品,所以拣咗苹果汁试吓。我想话佢呢个牌子嘅苹果汁超浓苹果味,完全唔系𠮶啲假甜。本身我都有听过青森呢个地方出产嘅苹果好好食。不过去食一定要book咗位先去,我见到walk in排队𠮶条龙真系有排等。。。五个心心为咗高分挽肉と米 (中环)中环金融街8号国际金融中心商场4楼4011号舖
汉堡排🩷🩷🩷🩷🩷
日本青森苹果汁🩷🩷🩷🩷🩷
五个心心为咗高分
挽肉と米 (中环)
中环金融街8号国际金融中心商场4楼4011号舖