2020-07-30
复古style环境极有风格 附上各款文宣💛仲有特色酥皮薄饼 出名嘅甜品 疏乎厘等等 真系好想试匀餐牌上唔同款嘅嘢食喔-🧇 慢煮手撕猪腩窝夫三文治 ($88)窝夫三文治非常特别 创新嘅谂法利用窝夫代替普通面包或拍多士实在从未试过 窝夫偏厚身而且外脆内软好有口感 加上窝夫有淡淡蛋香配上其他食材感觉清新 配上生菜蕃茄 芝士 同手撕猪肉 一共两份三文治 份量都几多!!! 手撕猪肉调味亦唔错 讲得系慢煮绝对系诚意之作 唯一可惜系手撕猪肉变相好快冻咗🥺-🍛 慢煮三文鱼意大利饭 ($98)意大利饭份量都唔少㖞 用上浓浓忌廉汁都几饱肚 加上三文鱼煮得好出色 外皮脆脆肉质新鲜 钟意嘅仲可以唧少少柠檬汁僻腥味 即使唔加柠檬汁亦都已经好好味啦*******************GOOD FOOD • GOOD MOOD 🎈
🧇 慢煮手撕猪腩窝夫三文治 ($88)
🍛 慢煮三文鱼意大利饭 ($98)
*******************
GOOD FOOD • GOOD MOOD 🎈