2025-02-26
⸝⸝⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧1️⃣ 👑慢煮手撕猪腩窝夫三文治 ($116)大大力推介!😋😋😋Mr.mochi每次黎亲都必点!佢人生中第一次食咸窝夫就系喺呢度!🥪🐷 呢个组合太特别🤩 慢煮手撕猪腩肉☺️份量十足😇肉质软嫩多汁🤪完全不干柴🤤 每一丝猪腩肉都充满香浓肉汁🤓😋 窝夫外脆内软🤤口感丰富🫣单食已经好好食🤔仲有蕃茄片🍅同生菜🥬搭配慢煮手撕猪腩肉更加系绝配!💯 再加埋香浓芝士,更加系锦上添花!🧀️ 2️⃣ 慢煮三文鱼意大利饭($138)🐟🍚 🤩 意大利饭煮得软糯入味☺️感觉几正宗🍚酱汁应该用咗忌廉同芝士调制而成😛口感浓稠顺滑🤤 三文鱼皮煎得金黄酥脆🤩入口香脆😍口感丰富有层次!🐟 鲜嫩多汁😋 💖3️⃣ 抹茶士多啤梨法色千层酥配士多啤梨雪糕($82)🍰🍓🍦颜值同味道都在线!💯 千层酥层次分明🤩睇落呈金黄色 😗酥皮薄脆🤓 搭配新鲜士多啤梨同士多啤梨雪糕🍓🍦欣赏佢个士多啤梨雪糕😏味道天然😋仲有士多啤梨果肉粒!💖 两块千层酥中间系抹茶吉士😚丝滑柔顺🤗4️⃣黑糖焙茶鲜奶($44)😜个拉花好靓🤤黑糖味唔系好够!但系咁样就会冇咁甜🤗茶味浓郁香醇 😇加埋鲜奶饮落顺滑🥹焙茶
1️⃣ 👑慢煮手撕猪腩窝夫三文治 ($116)
慢煮手撕猪腩窝夫三文治
慢煮手撕猪腩窝夫三文治
慢煮三文鱼意大利饭
慢煮三文鱼意大利饭
抹茶士多啤梨法色千层酥配士多啤梨雪糕
😜个拉花好靓🤤黑糖味唔系好够!但系咁样就会冇咁甜🤗茶味浓郁香醇 😇加埋鲜奶饮落顺滑🥹焙茶香味好足😋
5️⃣冻榛子鲜奶咖啡($48)
咖啡用上好香浓🤓味道偏苦嘅品种☕ 榛子酱嘅比例啱啱好😋中和到咖啡嘅苦味又唔会遮盖左咖啡嘅香气☺️加上倒入鲜奶🥛口感非常顺滑🤤 相对易入口🤨啱晒唔饮得苦咖啡嘅朋友❤️