2024-08-04 2852 浏览
近期人气嘅越南法包小店,经常好早卖晒。今次星期六两点几过嚟好彩仲有得买☺️舖头细细净系做外卖,买完要喺条街揾位食。除咗法包之外仲有卖捞檬,今次叫咗人气之选cold cut,价钱相对进取,一个法包大概要$68-$78。Cold Cut Sandwich ($78)法包会即场翻热,之后拎出嚟涂抹肝酱,再根据拣咗嘅款式加馅料。cold cut 配搭咗越南冻肉片,夹住腌咗嘅甜酸白红萝卜丝,青瓜,肉松,芫荽,辣椒🌶️。 食法包最怕硬梆梆,而呢个喺外脆内松软,唔干同唔会鎅口,法包质素比其他舖头出色。整体成个味道好夹,肝酱少少咸味,加埋甜酸白红萝卜丝,好清新,如果可以酸多少少就更好。值得一赞系店员见到我哋两个人叫一个包,主动帮我哋鎅开两份👍🏻虽然价位偏高,但确实有佢嘅质素,嚟开湾仔值得过嚟买一个试吓😋

Cold Cut Sandwich ($78)

2024-08-03
  • Cold  cut