2023-06-16 369 浏览
百宝坊个边真系好多好嘢食!当晚冇book枱,离远已经见到有人系门外等位🫢同店员登记完攞筹可以去附近行下先,有位佢哋会打俾你,但系好记得个日等左1.5hrs先入到座😩😩所以一定一定一定要book枱呀!!🥲必试❗️虎虾浓汤面🍜基本上一坐低就会见到每枱都有依碗面🤣出场率咁高就知佢唔简单!佢嘅汤底真系超级浓郁,好重虾味,但好在唔会系劲重口味个种~另外重头戏系佢只大虎虾🍤外面唔系普通嘅天妇罗炸皮,仲有樱花虾系面,太脆卜卜怕热气又可以蘸埋个浓汤嚟食,抵佢咁受欢迎!☺️☺️我嘅另一推介系🐔鸡肝多士,感觉比起鹅肝冇咁油腻,食落好香但系冇鹅肝咁重口味,原本唔太啱食内脏嘅我都觉得唔错~😆居酒屋当然都少得串烧同串扬🍢,基本上都冇伏🤤,全部都系$48/2串,有部分就要加钱 (都系$2-$8),串扬上亲枱都好似出奇蛋咁,要咬开先知入面系咩🤣整体上cp值都好高,唯一略嫌嘅系酱渍牡蛎帆立贝实在太入味啦,我觉得就酸咗d,不过用嚟开胃就应该一流啦!🍜 虎虾浓汤面🥃 柚子梅酒🍹 巨峰冰串烧酎🐔 鸡肝多士🍢 盐烧手羽中🍢 生蒜牛柳🍢 蟹肉牡蛎🍢 鸡肝啡菇🍢 葡提鸭卷🍢 冲绳熏肉卷🦪 酱渍牡蛎帆立贝
所以一定一定一定要book枱呀!!🥲

🍜 虎虾浓汤面