屋企人生日揾日式餐厅庆祝下,牛头角就脚于是去试试,而且装修唔错,价钱合理大刺身拼盘有60切,啱晒我地一家四口份量,所有刺身都系唔错,新鲜不过吞拿鱼就一般般,有筋手卷叫左一人一件,馅料一样新鲜,海胆无腥味,唯独紫菜已经走气。。。蟹籽沙律手卷 $15三文鱼手卷 $18京葱拖罗茸手卷 $20味道同卖相都系唔错嘅蒜香牛油三文鱼骨腩就唔多掂,日式应该爆香蒜蓉再煎三文鱼骨腩,佢就搞到似港式避风塘,上枱果下都要谂谂系咩黎呢个反卷嘅软壳蟹又系差啲,无乜另兼用料少,睇返卷物个心就知,不过佢收得唔贵就算喇。。。赤龙卷其实一样,馅少,可取嘅系个头同尾炸得香脆,全部食晒唔会浪费食完炸野就食返啲菜清一清,酱油汤底唔错菜同豆腐合格,个底仲有啲芋丝清酒酒款多,部分系普通货色,不过见佢咁少客就帮衬下佢喇,始终都知出黎食点都赚你以下呢支系唔错嘅,微酸,果味唔太突出,胜在味道啱饮又唔贵,因为佢冇写精米步合同埋只用国产米,相信级数都系一般,但系唔错嘅店员服务都好好,我地以为雪糕要叫定食先有,店员见到我地戴口罩就主动走埋黎话有雪糕送其实佢可以唔讲,自己食埋算嘅,所以服务系认真唔错

不过吞拿鱼就一般般,有筋
刺身大盛

海胆手卷

蟹籽沙律手卷 $15
三文鱼手卷 $18
京葱拖罗茸手卷 $20
味道同卖相都系唔错嘅

三文鱼,香葱拖罗茸,蟹籽沙律手卷

蒜香牛油三文鱼骨腩

炸软壳蟹反卷

赤龙卷

食完炸野就食返啲菜清一清,酱油汤底唔错
菜同豆腐合格,个底仲有啲芋丝
什锦野菌豆腐锅

龙吟 奥飞驒

其实佢可以唔讲,自己食埋算嘅,所以服务系认真唔错
Cocoberry焦糖饼味雪糕
2021-07-22